Spacer
 
Spacer
  HOME   spacer   VOORSTELLEN   spacer   VAKANTIEHUIS   spacer   BUNGALOWPARK   spacer   FOTO'S   spacer   OMGEVING   spacer   ROUTE/WEBCAM   spacer   CONTACT   spacer   HUURPRIJS   spacer   GOLF   spacer  
Spacer
  Nieuws
 
   
Opsommingsteken Nederlands Nieuws
Opsommingsteken Italiaans Nieuws
Lijn
Spacer
BUNGALOWPARK
Lijn

 park   De_receptie

Het park ligt tegen een heuvel en bestaat uit 258 bungalows die verspreid liggen rond de centrale voorzieningen en de receptie (zie foto hierboven met vermelding van de oude park naam).
Het park wordt doorkruist door paden, trappen en een rustige deels openbare deels private weg.
De bungalows staan op het zuiden, het westen en het noorden.
Ons tweede (t)huis staat op het zuiden. 

Het zwembad is 25 x10 meter en heeft een badmeester, zie hier de foto's van het zwembad en de andere aanwezige faciliteiten waar je vrij gebruik van mag maken.

 Peuterbad Indoorbaan Midgetgolfbaan De Speeltuin

Er zijn in de omgeving vele mogelijkheden tot het maken van wandelingen, interessante excurcies of andere leuke uitstapjes. Dus wie genoeg heeft van alle rust, is met de auto of trein zo in één van de vele leuke plaatsen of andere bestemmingen in de omtrek.

(Zie de button Omgeving en op Lombardije startpagina waar alles over de regio te vinden is.

FACILITEITEN

De faciliteiten van het park bestaan uit receptie (de beheerders spreken en verstaan Italiaans, Nederlands, Engels en Duits), wasserette, restaurant/pizzeria/bar met terras, openlucht zwembad (open van rond 10 mei tot max
1 oktober) met apart kinderbad, kindvriendelijk speeltuintje, midgetgolfbaan, tafeltennis (2x) en indoor voetbal/volleybal/tennisbaan met kunstgras welke is aangelegd in 2007.

Het Grand Cafe achtige Internationale restaurant met zonneterras en panorama op de (sneeuw)bergen van de Alpen en het Lago Maggiore heeft naast de wereldberoemde wijnen zoals Chianti, Asti, Lambrusco en pizza’s, pasta’s ook een internationale menukaart.
Natuurlijk ontbreken de barbecue en live muziek avond(en) ook niet op ons park.
Grootbeeldscherm en internet (wifi) is aanwezig.

De tuinen die aan de paden door het park liggen worden prachtig onderhouden door de eigenaars wat elke keer weer uitdaagt tot een gezonde wandeling.

pad naar de receptie en bungalow D02 Ook naar de receptie en D02 Veel privacy om de bungalow

 
Het park is niet (echt) ideaal voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis) nabij de bungalow.

Maar ook uitstapjes naar bv Zwitserland, Milaan, Venetie en de borremëische eilanden in het Lago zelf behoren tot de vele mogelijkheden, zie button Omgeving.

Het animatieteam verzorgd sport en spel voor groot en klein in het hoogseizoen o.a. waterpolo, voetbal, tennis, bingo, smokkelspel, sminken en/of knutselen voor de kleintjes onder ons.

Animatieteam Waterpolo voetbal Speelkwartier 


In Brezzo di Bedero naar aangelegd strand met o.a. bedjes en parasol verhuur

Als je ons park uitrijdt naar beneden en direct oversteekt door het dorp "langs onze favoriete slager", wat in 8 minuutjes moet kunnen, rijdt u direct tegen een in 2010 aangelegd strand. Waar een heerlijk groot grasveld is met volleybalveld en waterspuiten uit de grond voor de kids en afkoeling. Maar ook een picola eettentje waar tevens de strandbedjes te huur zijn. Er is voldoende  parkeerruimte aanwezig. Leuk om naartoe te gaan als je dichtbij wil blijven. Zie de foto's (aanklikken) hieronder.

  De_waterfonteinen  Bedjes_aan_het_water

 
Spacer