BUNGALOWPARK

Het park ligt tegen een heuvel en bestaat uit 258 bungalows die verspreid liggen rond de centrale voorzieningen en de receptie.
Het park wordt doorkruist door paden, trappen en een rustige deels openbare deels private weg.
De bungalows staan op het zuiden, het westen en het noorden.
Ons tweede (t)huis staat op het zuidwesten. 

Het nieuw aangelegde zwembad is 25 x 10 meter met aangebouwd kinderbad voor de kleintjes en heeft (normaliter) een badmeester, zie hier de foto’s van het zwembad en de andere aanwezige faciliteiten waar je vrij gebruik van mag maken.

(Zie de button Omgeving op onze site en op Lombardije startpagina waar alles over de regio te vinden is).

FACILITEITEN

De faciliteiten van het park bestaan uit receptie (de beheerders spreken en verstaan Italiaans, Nederlands, Engels en Duits), (beperkte)wasserette, restaurant/pizzeria/bar met terras, openlucht natuur zwembad (open van begin mei tot medio eind september, afhankelijk van het weer) met aansluitend nieuw kinderbad met grasligplaats om de kleintjes in de gaten te houden, kindvriendelijk speeltuintje, midgetgolfbaan, tafeltennis (2x) en indoor voetbal/volleybal/tennisbaan met kunstgras welke is aangelegd in 2007 alsmede een jeu de boule baan.

Het Grand Cafe achtige Internationale restaurant met zonneterras en panorama op de (sneeuw)bergen van de Alpen en het Lago Maggiore heeft naast de wereldberoemde wijnen zoals ChiantiAstiLambrusco en pizza’spasta’s ook een internationale menukaart.
Natuurlijk ontbreken de barbecue en live muziek avond(en) ook niet op ons park.
Grootbeeldscherm en internet (wifi) is aanwezig.

De tuinen die aan de paden door het park liggen worden prachtig onderhouden door de eigenaars wat elke keer weer uitdaagt tot een gezonde wandeling.

Het park is niet (echt) ideaal voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis) nabij de bungalow. Helaas zijn er nog geen oplaadpalen voor de elektrische auto’s.

Er zijn in de omgeving vele mogelijkheden tot het maken van wandelingen, interessante excursies of andere leuke uitstapjes. Dus wie genoeg heeft van alle rust, is met de auto of trein zo in één van de vele leuke plaatsen of andere bestemmingen in de omtrek.

Maar ook uitstapjes naar bv Zwitserland, Milaan, Venetie en de borremëische eilanden in het Lago zelf behoren tot de vele mogelijkheden, zie button Omgeving.

Het animatieteam verzorgd sport en spel voor groot en klein in het hoogseizoen o.a. waterpolo, voetbal, tennis, spelletjes en/of knutselen voor de kleintjes onder ons.

In Brezzo di Bedero naar aangelegd strand met o.a. bedjes en parasol verhuur

Als je ons park uitrijdt naar beneden en direct oversteekt door het dorp “langs onze favoriete slager”, wat in 8 minuutjes moet kunnen, rijdt u direct tegen een in 2010 aangelegd strand. Waar een heerlijk groot grasveld is met volleybalveld en waterspuiten uit de grond voor de kids voor de nodige afkoeling. Maar ook een picola eettentje waar tevens strandbedjes te huur zijn. Er is voldoende  parkeerruimte (tevens camperparkeerplaatsen) aanwezig. Leuk om naartoe te gaan als je dichtbij wil blijven.